Overnatting & Camp 2019

Overnatting på Fauskivalen

For de som ønsker overnatting har vi en rekke alternativer fra telt til hotellrom. Vår samarbeidspartner Hemsedal Aktiv har sydd sammen pakker med overnatting på Skarsnuten og i sentrum. Pakkene inkluderer festivalpass som passer til par, barnefamiler og grupper.

Den ultimate overnattingen er med fullpensjon på selve Fausko Skysstasjon, men her er det begrenset med plass så vær raskt ute.

Telt og Bobil

Når det gjelder den ekte festivalopplevelsen får man det såklart i telt. Så både telt og bobil får gratis camp plass ved kjøp av festivalpass. Vi har satt opp bålområder og toalettfasiliteter. Når man våkner opp kan man også vasse ut i elven og virkelig få en frisk start på dagen. Camping trenger ingen reservasjon på forhånd, vi har nok plass på gården til å romme en Woodstock festival for de som husker den 🙂

 

For eventuelle spørsmål knut@fausko.no

Overnatting på Fausko Skysstasjon

Full pensjon med hotellstandard i hyttestil med kreative tilpassingar i gamle lafta bygningar. Senger i rustikke utføringar og mjuke madrassar for god søvn . Lekre bad med oppvarma steingolv. Virkelig noe å anbefale for en festivalkropp.

 

 

Les mer

Peter Gabriels band kommer til Hemsedal

The Security Project frå USA består av musikerne fra Peter Gabriels plate, Security Project, omtalt som hans beste plate. Et forrykende show på lørdagen.

Elle Márjá – samisk på låvekonserten

Erik Wøllo “Artist in residence” KVELDSKONSERT PÅ AMFIET FREDAG 9 AUGUST