Årets artister 2018

 

GAMLE KJENTE

ÅRESTUGU 10 AUG. KL 23.30

Gamle Kjente gjentek suksessen frå nattkonserten i Årestugu 2017. Her blir det intimkonsert i ordets rette forstand  med visu og  skjemt og eit musikalsk stjernelag.  Dette bandet er preget av 350 års samliv med norsk populærmusikk. Hver for seg har de spilt på hver minste avkrok i landet som medlemmer av diverse kjente band. Vi kan nevne Sven Nyhus kvartett, Hellbillies, Band of the 60’s, Toradertrioen, West Avenue Orchestra, Tore Løvgreens Orkester osv. Medlemmene har spilt sammen i forskjellige konstellasjoner og sjangere gjennom seks tiår. De synes det er morsomt å møtes for å spille og friske opp gamle minner. Konserten blir et lite dykk inn i låter og sanger du kunne forvente å høre i Ønskekonserten på 60-tallet. Med andre ord: Gamle slagere med Gamle kjente.

I bandet finner du Kjetil Kjelle, vokal/gitar, Tore Løvgreen, trekkspill/gitar, Arne Sandum, bass, Magnar Bergo, trommer og Arne Moslåtten gitar/fløyte.

SIKRE DEG BILLETTEN NÅ

New York Kommer til Hemsedal

Opplev de beste vokalistane og musikarane frå kormiljøa i Harlem. Dette blir ei oppleving du ikke kjem til å forstå før du har opplevd det.

Ny Barnecamp og Cocktailbar

Det er lagt til eget barneområde, ny cocktail bar, hotellpakker, campsite for telt og bobiler, guidet topptur, elvebading og hopping fra 10 meteren ved Rukanfossen, sykketur, låvebankett, lokal mat og drikke.