Overnatting & Camp 2018

Overnatting på Fauskivalen

For de som ønsker overnatting har vi en rekke alternativer fra telt til hotellrom. Vår samarbeidspartner Hemsedal Aktiv har sydd sammen pakker med overnatting på Skarsnuten og i sentrum. Pakkene inkluderer festivalpass som passer til par, barnefamiler og grupper.

Den ultimate overnattingen er med fullpensjon på selve Fausko Skysstasjon, men her er det begrenset med plass så vær raskt ute.

Telt og Bobil

Når det gjelder den ekte festivalopplevelsen får man det såklart i telt. Så både telt og bobil får gratis camp plass ved kjøp av festivalpass. Vi har satt opp bålområder og toalettfasiliteter. Når man våkner opp kan man også vasse ut i elven og virkelig få en frisk start på dagen. Camping trenger ingen reservasjon på forhånd, vi har nok plass på gården til å romme en Woodstock festival for de som husker den 🙂

 

For eventuelle spørsmål knut@fausko.no

Overnatting på Fausko Skysstasjon

Full pensjon med hotellstandard i hyttestil med kreative tilpassingar i gamle lafta bygningar. Senger i rustikke utføringar og mjuke madrassar for god søvn . Lekre bad med oppvarma steingolv. Virkelig noe å anbefale for en festivalkropp.

 

 

Les merBestill hos Hallingbillett

New York Kommer til Hemsedal

Opplev de beste vokalistane og musikarane frå kormiljøa i Harlem. Dette blir ei oppleving du ikke kjem til å forstå før du har opplevd det.

Ny Barnecamp og Cocktailbar

Det er lagt til eget barneområde, ny cocktail bar, hotellpakker, campsite for telt og bobiler, guidet topptur, elvebading og hopping fra 10 meteren ved Rukanfossen, sykketur, låvebankett, lokal mat og drikke.